Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Lidé
  • Názory
  • Broumov(sko) a příběhy

Broumov(sko) a příběhy

Anna Smékalová

Úterý, 24. srpna 2021

Broumov(sko) a příběhy

Jaké jsou současné příběhy Broumovska a jaké chceme v budoucnu vyprávět? A co dělá příběh dobrým příběhem? Takovým otázkám se věnovali účastníci storytellingového workshopu, který proběhl ve čtvrtek 12. 8. 2021 na Chatě pod Korunou.

Zástupci městské samosprávy a různých kulturních, vzdělávacích a volnočasových organizací z Broumova i okolí si pod vedením lektorky a komunikační expertky z netradiční PR agentury Storyhunters Lucie Nemešové osvojovali základy teorie i nástroje vytváření příběhů a hledali alternativy k současným broumovským narativům.

Účastníci si v průběhu workshopu sami vyzkoušeli, jaké to je utvářet nové příběhy. Není to nic lehkého, ale když víte, jak na to, tvoříte v příjemné atmosféře se svými kolegy, a ještě vás tím provází zkušená profesionálka, práce jde od ruky. Doufáme, že s příběhy o inspirativním Emerichu Rathovi, potulném tlustém mnichovi nebo citlivém a odvážném Broumovi z Broumova se budete v budoucnu v rozličných podobách setkávat. Věříme, že příběhy mohou měnit svět!

Pokud by vás zajímalo víc, o tom, co je to (a jak funguje) storytelling, jaké jsou konkrétní výstupy workshopu nebo si sami chcete zkusit vytvořit alternativní broumovský příběh, neváhejte mě kontaktovat.

Anna Smékalová
Nadační fond Broumov - město kultury  
Koordinátorka pro místní participaci

Tel.: + 420 739 047 065  
E-mail: anna.smekalova@broumov2028.cz

Přidejte komentář:

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Pro odesláni musíte být přihlášeni
Přihlaste se: E-mail
Nebo se zaregistrujte

Diskuze k článku:

Diskuse zatím neobsahuje žádné příspěvky.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)