Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Lidé
  • Názory
  • Čaroděj Jakub, Sultánka Emilka, Kovboj Jáchym a další masky sjížděly teplickou sjezdovku
banner

Čaroděj Jakub, Sultánka Emilka, Kovboj Jáchym a další masky sjížděly teplickou sjezdovku

Stanislav Moravec

Pondělí, 18. března 2013

Čaroděj Jakub, Sultánka Emilka, Kovboj Jáchym a další masky sjížděly teplickou sjezdovku

Čaroděje Jakuba, Sultánku Emilku, Makovou panenku Jitku, Kovboje Jáchymka a Indiána Pavla vyhlásila porota za nejlepší masky při nedělním Karnevalu na lyžích, který uspořádal lyžařský oddíl ve SkiAreálu Kamenec v Teplicích nad Metují. Pěknou a veselou  atmosféru na teplické sjezdovce vytvořilo 32 masek a nejméně stejný počet rodičů a dalších diváků.

Promenáda masek s představením do mikrofonu, paralelní slalom, skok na lyžích s pozdravem divákům a slalom v dětském hřišti, to vše ukázalo radost z pohybu, ale i dovednosti. Za necelé dvě hodiny lyžování při pěkné hudbě vyhlásila porota nejlepší masky. Porota to neměla jednoduché, protože kouzelní byli všichni a podle mě vyhráli všichni, kdo přišli. To platí i o dospělých maskách Madam Paris Radkovi, Zahradnici Jarce, Gynekologu amatéru Michaelovi, Celoživotnímu Kašparu Pavlovi, Micky Mausovi a Minnie Jirkovi a Lence či kovboji Petrovi, kteří našli odvahu a společně s dětmi dělali legraci.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)