Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Lidé
  • Názory
  • Chcete zimu? Přivolejte ji!
banner

Chcete zimu? Přivolejte ji!

René Herzán

Neděle, 27. prosince 2015

Chcete zimu? Přivolejte ji!

Jarní počasí na Štědrý den, rekordní teploty nad nulou, rozkvetlé pupeny na stromech, to je současné počasí na Broumovsku a v České republice. Někomu to vyhovuje, ale zejména sportovcům vyznávajícím zimní sporty ne. Zahrajme si tedy na PVD, tedy (poručíme větru dešti).

Titulní fotografie Jana Záliše z Ruprechtického Špičáku je z 16. dubna 2014. Ta druhá je opravdu ze stejného dne ze zahrady Masarykovy základní školy v Broumově.

Přivolejte si zimu, pošlete své nejkrásnější fotografie se zimní motivací. Je to samozřejmě hra a iluze, ale pochlubte se se svými zimními zážitky.

Pokud pošlete své fotografie na emailovou adresu rene.herzan@broumovsko.cz nebo je vložíte na facebookový profil Našeho Broumovska, tak budou postupně přidány k tomuto článku. Veškeré fotografie nebudou nějak hodnoceny, autor nebude odměněn a nic nebude vystaveno! Ale třeba napadne sníh.

První fotografie z prosince 2012 poslala Bc. Andrea Machová z Vernéřovic.

Další dvě fotografie poslal Miroslav Šmíd. Na první je Ruprechtický Špičák v únoru 2015, druhá fotografie je z Olivětína v roce 2012.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)