Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Lidé
  • Názory
  • Druhý Společenský ples Českého svazu žen je minulostí
banner

Druhý Společenský ples Českého svazu žen je minulostí

Eva Novotná

Neděle, 9. února 2014

Druhý Společenský ples Českého svazu žen je minulostí

Náš ples již tradičně patří k vyvrcholení společenské sezóny v Broumově. Chceme touto cestou poděkovat ženám naší organizace ČSŽ Broumov za přípravu a zorganizování tohoto plesu a velmi bohaté tomboly.

Kromě pořadatelů patří rovněž poděkování těm, kteří zajišťovali to nejdůležitější – hudbu. O dobrou zábavu a pohodu se postarala hudební skupina Geny ze Rtyně v Podkrkonoší pod vedením Leoše Nývlta. Smekáme a mnohokrát děkujeme za úžasné profesionální vystoupení, a především za ochotu přijet opět k nám do Broumova.

Druhý Společenský ples ČSŽ Broumov 2014 měl úspěch u našich hostů i díky partnerům, bez kterých by se tato významná společenská událost jen obtížně realizovala. Proto také jim patří naše velké poděkování.

Ani letos nechybělo vzpomínkové fotografování, které hosté plesu využili. Vznikly krásné a nečekané fotografie skupinek lidí, přátel a dvojic ve společenských šatech a v dobré náladě. Hostem plesu byla i početná delegace žen z Nové Rudy z Polska s rodinnými příslušníky, všichni se náramně bavili a tančili. Náš druhý Společenský ples ČSŽ Broumov se vydařil, lepší jsme si nemohli přát!

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)