Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Lidé
  • Názory
  • Hle hle támhle v PSO
banner

Hle hle támhle v PSO

Vojta Stehlík

Neděle, 3. prosince 2017

Hle hle támhle v PSO

Nesem Vám noviny, poslouchejte. Z PSO krajiny, pozor dejte. Čtěte je pilně a neomylně, rozjímejte. Hle hle, támhle v Polici, svítí se tam, v světnici. Orchestr již zkouší písně, máma na vše hledí přísně. Repertoár obměněn, v plesový styl proměněn.

Již z prvních řádků vyplývá, co tento měsíc probíhá. Čas vánoční se kvapem blíží, nás teď nové tóny tíží. Nezpomalujeme, ani nevyskakujeme za jízdy - to není náš styl, my cíl máme jistý! Cvičíme teď o sto šest, jde nám přece o hudební čest! Uplynulé koncerty zdařily se skvěle, za podporu Vám všem děkujeme směle. Nutné je však pokračovat v práci, nechť slyšíte jen skladby plné krásy.

Znovu se tedy shledáme 13. ledna - Jiráskovo divadlo, 6. hodina z odpoledna. Koncert již tradiční, v novoročním duchu, s kvalitním playlistem, bez dalšího vzruchu. Hudby maximum, všechno nanovo, samé známé tváře, no čestné slovo. Poté ples v únoru, "Smíme prosit?" - ale v Beránku pozor, smí se jen lakýrky nosit. Večer si užijem na plný pecky, tančit a zpívat, prošoupem kecky. V programu čistě jen plesové písně, polka vám pomůže z taneční tísně. Pak ani v přestávce nebude nuda, baletní vystoupení jest pořádná vzpruha! Orchestr téměř se sedmdesáti členy, rozproudí i ty nejchladnější stěny. Zkrátka večer nasycen zážitky zplna, bude to malá kulturní tsunami vlna!

A co je dále v plánu, to dozvíte se příště - a tak sledujte naše další útočiště. Závěrem přejeme vám překrásné svátky, bohatého Ježíška a žádné zmatky! Jen všechno nejlepší do nového roku, hlavně však zdraví, i štěstí trochu. Určitě však mějte se krásně, a víte co? Skládejte básně!

P.S. Předprodej vstupenek na www.kupvstupenku.cz. Ples od 1. prosince 9:00. Novoroční koncert od 12. prosince 9:00.

Za PSO zveršoval Vojta Stehlík, tympanista a básnický přeběhlík, foto Martin Kábrt.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)