Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Lidé
  • Názory
  • Hronovské Domino rozpoutalo bitvu mezi šesťáky
banner

Hronovské Domino rozpoutalo bitvu mezi šesťáky

Karel Neuschl Dům dětí a mládeže Domino Hronov

Sobota, 17. září 2016

Hronovské Domino rozpoutalo bitvu mezi šesťáky

Bitva o Helmův žleb, nebo také lukostřelba, minové pole, střelba z vodní pistole a hry založené na vzájemné pomoci. To byly aktivity, které si připravilo hronovské Domino pro žáky šestých ročníků na jejich slučovacím kurzu v areálu kempu Brodský.

"Vážíme si oslovení ze strany učitelského sboru. Náš Dům dětí a mládeže Domino má pro hronovské děti celoročně v nabídce mnoho dovednostních a pohybových kroužků a zde jsme mohli alespoň krátce představit náš akční rádius," konstatoval po akci Jaroslav Škop, ředitel hronovského Domina.

Pohybové aktivity přitom byly voleny tak, aby se děti mezi sebou dobře poznaly, aby spolu byly v těsném kontaktu a byly vystaveny situacím, kde musí spolupracovat. "V tomto směru jsme velmi prakticky doplnili i smysl celého slučovacího kurzu," upozornil dále Škop.

Hronovské Domino pro děti připravuje přes rok mnoho akcí mimo běžný rámec kroužků, do kterých se mohou přihlásit zájemci z řad široké veřejnosti. Aktuální nabídku těchto akcí naleznete na webových stránkách na adrese www.dominohronov.cz .

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)