Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Lidé
  • Názory
  • Jeden den na gymnáziu
banner

Jeden den na gymnáziu

Karel Výravský, ředitel Gymnázia Broumov

Úterý, 17. listopadu 2015

Jeden den na gymnáziu

Gymnázium Broumov se dlouhodobě otevírá žákům základních škol, aby se mohli s naší školou dobře seznámit, dříve než se rozhodnou jít k nám studovat.

Naše škola pro ně pořádá různé akce, jako je den otevřených dveří, přípravné kurzy na přijímací zkoušky a společné projekty. K nejoblíbenějším akcím tohoto druhu se zařadil dnes téměř již tradiční Jeden den na gymnáziu. Žáci 9. tříd základních škol z blízkého i vzdáleného okolí mohou na naší škole strávit jeden běžný výukový den za doprovodu svých učitelů ze ZŠ.

Prohlédnou si školu, navštíví výuku některých předmětů, o přestávkách mohou pohovořit se svými kamarády, kteří zde již studují, a dopoledne zakončí besedou s ředitelem o významu gymnaziálního vzdělávání a o podmínkách přijímacího řízení. Letos naši školu 11. a 12. listopadu 2015 navštívilo celkem 38 žáků ze základních škol Hronov, Police nad Metují, Teplice a Broumov.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)