Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Lidé
  • Názory
  • Křinická pouť se stala již tradiční záležitostí nejen samotné obce, ale i Broumovska
banner

Křinická pouť se stala již tradiční záležitostí nejen samotné obce, ale i Broumovska

René Herzán

Čtvrtek, 6. srpna 2015

Křinická pouť se stala již tradiční záležitostí nejen samotné obce, ale i Broumovska

Křinická pouť se stala již tradiční záležitostí nejen samotné obce, ale i celého Broumovska. O tom svědčí i návštěvnost na uvedené pouti, která se uskutečnila v sobotu 1. srpna již jako osmá v pořadí.

Pouť se uskutečnila v hezkém prostředí u restaurace Amerika pod Hvězdou, kde je také výchozí bod pro pěší turistiku s výstupem ke kapli Panny Marie Sněžné. Oficiální zahájení provedla starostka obce Libuše Rosová a správce broumovské farnosti Martin Lanži. Po tomto uvítání přítomných návštěvníků se uskutečnilo procesí k již zmiňované kapli pod Hvězdou.

Průběh celého odpoledne moderoval Petr Cirkl, který také zajišťoval reprodukovanou hudbu. Pro účastníky byla připravena řada atrakcí včetně ukázek řemeslné práce. Pro ty mlsnější napekly ženy z Křinic pouťové koláčky a nechybělo ani opékané selátko. O závěrečnou část odpoledne se postarala hudební skupina Ohrada.

Foto Miroslav Šmíd, zdroj www.mareniceaokoli.blog.cz

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)