Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
banner

Můj běžný den

Marcela Doležalová

Sobota, 9. května 2020

Můj běžný den

Vyučující českého jazyka v primě Aneta Felgrová položila studentům primy otázku, jak vypadá jejich běžný den v době online výuky. Takto zdařile se s dobrovolným úkolem vyrovnala Marcela Doležalová:

Každé ráno vstávám podle toho, v kolik mě moje sestra Karlička vzbudí. Pak se spolu jdeme obléknout. Když jsme oblečené, jdeme dolů na snídani. Většinou si dáme jogurt nebo křupky s mlékem. Potom jdu nakrmit morčata. Pak si připravím věci na online výuku. V osm hodin se jdu už učit. Po učení si uklidím věci. Mezitím mamka dělá oběd. Už sedíme u stolu, nemohli jsme se dočkat. Byl velice dobrý. Po obědě pomůžu mamce uklidit nádobí. Teď si jdu udělat všechny úkoly, co mám.

Potom si hrajeme s Karličkou doma, aby nám slehlo. Pak jdeme ven na trampolínu. Tam řádíme hodně dlouho. Venku jenom neskáčeme, ale také jezdíme na kole, houpeme se na houpačce a samozřejmě taky hrajeme fotbal. Pak už nám je zima, takže jdeme domů. Doma si s Karličkou uděláme kakao. Pak si jdeme hrát s morčaty. Potom hrajeme vybíjenou. Když nás to už přestane bavit, tak se jdeme vykoupat. Když jsme obě vykoupané, jdu udělat večeři. K večeři si dáme, co máme. Když dojíme, jdeme si vyčistit zuby. Pak jdeme do svého pokoje. V pokoji hrajeme třeba karty. Když nás to přestane bavit, tak jdeme do postele. V posteli se koukáme na videa a pohádky. Já čekám až Karlička usne, abych mohla uklidit tablet. Když konečně usne, tak to všechno uklidím. Konečně jdu spát.

Sladké sny.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)