Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Lidé
  • Názory
  • Na Velikonoční neděli se v klášteře budou hledat ztracená kuřata
banner

Na Velikonoční neděli se v klášteře budou hledat ztracená kuřata

Kateřina Ostradecká

Pátek, 25. března 2016

Na Velikonoční neděli se v klášteře budou hledat ztracená kuřata

Již tradiční akcí velikonočního období se v broumovském klášteře stalo Hledání ztracených kuřátek, která se zatoulala ubohé slepičce. A protože areál kláštera je rozlehlý, prosí Slepička o pomoc s hledáním děti všech věkových kategorií.

"Jsme moc rádi, že se tato akce stala mezi dětmi tak oblíbenou. Každý rok se hledání účastní více dětí a my jsme zvědaví, kolik jich přijde letos," sdělila Dana Černotová z pořádající Agentury pro rozvoj Broumovska.

Na hledače kuřátek čeká úplně nová trasa. V předchozích letech probíhala revitalizace broumovského kláštera, která ovlivňovala také prostorové možnosti. Letos poprvé se hledání kuřátek uskuteční v nové revitalizované klášterní zahradě, jejíž dva hektary nabízí spoustu prostoru a možností, kde se mohla kuřátka schovat.

Hledání kuřátek je doprovázeno velikonočními workshopy v klášterní kavárně Café Dientzenhofer. Děti si tak budou moci odnést vlastnoručně ozdobené kraslice nebo uplést pomlázku na druhý den. Třetí ročník oblíbené akce pro děti proběhne tuto neděli 27. března 2016 od 9:30 hodin v broumovském klášteře.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)