Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Lidé
  • Názory
  • Novoroční řeč broumovského starosty Jaroslava Bitnara
banner

Novoroční řeč broumovského starosty Jaroslava Bitnara

René Herzán

Čtvrtek, 31. prosince 2015

Novoroční řeč broumovského starosty Jaroslava Bitnara

Vážení Broumováci! Rok 2015 se stal rokem loňským. Na začátku roku bychom měli všichni hodnotit rok uplynulý a dát si předsevzetí do roku nového. Hodnocení toho, co se nám ve městě povedlo v loňském roce, se dočtete v našich Broumovských novinách.

Já pevně věřím, že toho bylo hodně, a že to všichni vnímáme pozitivně. Jsou věci, které nikdo z nás nemůže a neumí ovlivnit. To, co ale ovlivnit lze, to jsme se snažili dělat na více než 100% a věříme, že si toho všímáte. Ano, kde kdo může mít pocit, že zrovna tu jeho bolístku neřešíme nebo řešíme pomalu. Tak je to ale se vším a všude. Přesto Vás prosím, pište na mail starosta@broumov-mesto.cz své podněty. Věřte, že nezapadnou. I když ne na všechno dojde.

A nějaké to předsevzetí pro starostu? Je jich spousta. A všechna souvisí s našimi předvolebními sliby - bezpečnost, zaměstnanost, lepší život. Ale jedno předsevzetí trochu vybočuje. Rád bych se v příštím roce dožil znovuotevření restaurace Střelnice. Tím reaguji na všechny pisálky na diskuzním fóru. Nebyla to Veba, kdo to provozoval a přivedl ke krachu. A nebylo to ani město. Pokud na té restauraci někomu záleží, měl by do světa šířit, že je k mání.

Závěrem mi dovolte poděkovat každému, kdo pro Broumov v uplynulém roce vykonal cokoliv dobrého a pozitivního. Všem, kteří většinou bez nároku na odměnu se snaží vyplnit náš čas, kteří se věnují našim dětem nebo naopak seniorům.

Přeji všem krásný a šťastný rok 2016. Věřím, že bude rokem dobrým, uděláme pro to maximum. A jednou věcí se tento rok bude odlišovat – budou volby do krajského zastupitelstva a zvolíme si nového hejtmana. Nebo spíš to vypadá na paní hejtmanovou. Tak ji držme palce.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)