Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Lidé
  • Názory
  • Podpořte svůj orchestr!
banner

Podpořte svůj orchestr!

za hráče PSO Petra Šotolová

Čtvrtek, 1. ledna 1970

Podpořte svůj orchestr!

Mladí muzikanti z Polického symfonického orchestru nezaháleli ani letos a ke konci prázdnin rozjeli novou hudební sezónu. Výtěžek 117 359 korun ze srpnového benefičního koncertu byl věnován NF Hospital Broumov. Hned 1. října vytáhli z notového archivu populární pecky, přizvali svou oblíbenou kamarádku zpěvačku Dashu a pod taktovkou Martina Kumžáka rozparádili Divadlo Dr. Josefa Čížka v Náchodě – skoro jako v pořadu StarDance, když hvězdy tančí...

Do hudební sezóny je potřeba jak něco nového, tak i něco starého, něco půjčeného a něco modrého! Rozumějte – rytmus a melodie musí souznít, a tedy uzavřít harmonický vztah. O to se s každou skladbou bude nadále snažit nová taktovka orchestru, kterou je Joel Hána, student JAMU v Brně. Tou "starou", ale zkušenou a neustále inspirativní taktovkou zůstane skvělá Věra Vlčková.

Toho půjčeného je poněkud vícero – stojánky, foťák, mikrofon, ladička, papír, a sem tam i autobus. Aby toho nemuselo být tolik, tak schází to modré. A věřte, že budeme rádi za jakoukoli barvu, kterou do nás investujete. Našli jste doma modrého T. G. Masaryka, zeleného Karla IV., nebo růžovou Boženu Němcovou? Jak papírovou bankovkou, tak i párem kovových mincí můžete od poloviny října podpořit svůj orchestr, a získat tak poštou sladkou odměnu!

Na webu www.hithit.com můžete zaslat finanční podporu na konto orchestru a vyjádřit tak svou přízeň. Máme 365 starostí a potřebujeme vás k našemu štěstí. Pálí nás například nedostatek notových řádků, bicí sekci chybí činely, zpěváci nemají mikrofon aj. Podpořte mládí, hudbu a buďte našimi svědky ve vzkvétajícím fungování orchestru! Máme webové stránky, Facebook, YouTube i email – takže nám s jakýmkoli dotazem nebo přáním určitě napište na policesymphonyorchestra@gmail.com .

Děkujeme za vaši přízeň!

Foto Tom Šrejber

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)