Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Lidé
  • Názory
  • Přemýšlíte, jak budete trávit vánoční volno? Přijďte do Muzea papírových modelů
banner

Přemýšlíte, jak budete trávit vánoční volno? Přijďte do Muzea papírových modelů

Martina Váňová, Muzeum papírových modelů

Sobota, 3. prosince 2016

Přemýšlíte, jak budete trávit vánoční volno? Přijďte do Muzea papírových modelů

Přemýšlíte, jak budete trávit vánoční volno? Přijďte do Muzea papírových modelů v Polici nad Metují. Vánoce v Muzeu začínají opravdu brzy. Hned v pondělí 5. prosince jsme pro vás připravili volný vstup do expozice i na výstavu ZOO Jany Žuravnyjové.

Jiří Šámal 9. prosince od 18 hodin ve svém Komorně laděném koncertu představí švýcarský perkusní nástroj Hang drum. Hang drum je jedinečný svým tvarem a hlavně nenapodobitelným harmonickým zvukem. Autor zpívá a sám komponuje písně pro tento originální nástroj. Od 9. prosince Muzeum papírových modelů nabízí Vánočně laděné prohlídky muzea pro školní i mimoškolní kolektivy, součástí prohlídky bude také dílnička, ve které si děti dle věku vyrobí drobný vánoční dáreček.

V neděli 18. prosince od 13 hodin pořádáme v naší dílně workshop s názvem Dárek na poslední chvíli. Workshop je pro předem objednané účastníky. S lektorem si vyrobíte originální lustr, výběr z několika technik.

sobotu 24. prosince nás navštivte na Štědrý den, otevřeno máme od 10 do 15 hodin za symbolické vstupné (děti zdarma, ostatní za 30,-Kč). Vánoční atmosféra a doprovodný program pro celou rodinu v muzeu najdete nejen na Štědrý den, ale po celé období vánočního volna. Otevřeno máme každý den do 17 hodin.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)