Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Lidé
  • Názory
  • Příměstské tábory v DDM Ulita Broumov
banner

Příměstské tábory v DDM Ulita Broumov

DDM Ulita Broumov

Pátek, 21. září 2018

Příměstské tábory v DDM Ulita Broumov

Než se pořádně rozběhne nový školní rok a s ním i volnočasové kroužky a aktivity v DDM Ulita Broumov, rádi bychom se ohlédli za prázdninami.

Již podruhé jsme po celé dva letní měsíce nabídli dětem, a tím i jejich rodičům, možnost prožít aktivně prázdniny v Ulitě. Příměstské tábory jsou týdenní programy s různými tématy. Maximální kapacita je 30 dětí a věřte nevěřte, bylo obsazeno po celé prázdniny. A díky ESF navíc pro rodiče, kteří se do o.p. Zaměstnanost zapojili, navíc za velmi přijatelnou cenu.

zamtam

Program byl bohatý, počasí velmi letní a děti naprosto spokojené a skvělé. Týden co týden se pořád něco dělo, tvořilo, sportovalo, kutilo a jezdilo na výlety do blízkého okolí. Týden olympiády, týden hledání pokladu Inků, týden přírodovědeckých výprav, výtvarna a tvoření, horolezení, ochutnávání a vyrábění dobrot, týden tance anebo třeba jenom prázdninové pohody... jsou za námi...

A tak bychom velmi chtěli poděkovat všem, kteří nás – partu až 35 lidí – občas pozvali k sobě na farmu nebo třeba seznámili s domácími mazlíčky... a nebo dětem nabídli ochutnávku vlastních domácích produktů.

Jmenovitě děkujeme Ekofarmě BOŠINA z Vernéřovic za prohlídku farmy a skvělé hamburgery, panu Petru Kovářovi z Hynčic za ukázku rybaření a pstruží líhně, a paní Monice Menšíkové z Farmy Šonov, která dětem ukázala nejen ovečky, ale také nabídla jogurty vlastní výroby. Víme, že to není samozřejmost a ještě jednou tímto děkujeme. Poděkovat musíme a chceme také skvělým paním kuchařkám ze ZŠ Kladská, které pro nás vařily i o prázdninách a také panu Koriťákovi z restaurace La Sahula, který nám uvařil, když i paní kuchařky měly volno.

Tým vedoucích a jejich mladých pomocníků se už teď těší na další setkávání. A to i během školního roku, kdy připravujeme pobytové celodenní tábory ve všech dnech školních prázdnin.

Za létem se můžete s námi ohlédnout na www.ulita.org, kde najdete jak film z našich táborů, tak fotografie ve fotogalerii, ale už i novou nabídku volnočasových aktivit v tomto školním roce a pozvánky na první akce.

Těšíme se na vás, vaše DDM Ulita Broumov.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)