Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Lidé
  • Názory
  • Procházka po cyklostezce v Otovicích se díky zuřivým psům stává hororem
banner

Procházka po cyklostezce v Otovicích se díky zuřivým psům stává hororem

René Herzán

Úterý, 22. listopadu 2016

Procházka po cyklostezce v Otovicích se díky zuřivým psům stává hororem

Psy mám rád, jednoho i doma máme, ale poslední zkušenost s nimi byla doslova hororová. V žádném případě nechci odrazovat od používání cyklostezky z Broumova do Otovic, ale úseku od mostu u železničního přejezdu k mostu u restaurace La Sahula, se příště už vyhnu.

Ve zmíněném místě těsně s cyklostezkou sousedí ne zrovna romantická zahrada, v pozadí dům. Ta zahrada je poměrně široká a v ní tři psi. Nehodlám pátrat, co je to za plemena, jsou to tři velcí, černí a maximálně zuřiví, jinými slovy, k průchozím či projíždějícím lidem maximálně nepřátelští psi. A kdyby jenom to. Při svých hysterických reakcích, při kterých napadají i sami sebe, což je doprovázeno bolestným nářkem napadeného, skáčou na chatrný plaňkový plot. A skáčou opravdu vysoko, že má člověk pocit, že při dalším pokusu už plot překonají.

Průchod kolem zahrady vyvolal pláč našich dětí a husí kůži nás dospělých. Syn se už několikátý večer s pláčem zajímá, jestli ten napadený pes umřel. Neumřel, možná to jsou jen drsné psí hrátky. Neumím si ale představit, co by se dělo, kdyby se některý z nich dostal přes plot mezi lidi a případně jejich psy. Bojím se, že by to u přátelského "očuchávání" asi neskončilo.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)