Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Lidé
  • Názory
  • Studentky Gymnázia Broumov byly oceněny na Ruském velvyslanectví
banner

Studentky Gymnázia Broumov byly oceněny na Ruském velvyslanectví

René Herzán

Pátek, 26. června 2015

Studentky Gymnázia Broumov byly oceněny na Ruském velvyslanectví

Na Gymnáziu Broumov se mimo angličtiny a němčiny učí také největší slovanský jazyk ruština. V letošním školním roce dostáhli gymnazisté pozoruhodných úspěchů právě v tomto jazyce.

Studentky sexty Barbora Čepelková, Valentýna Ringelová a Jitka Smolíková se zúčastnily celostátní soutěže "Узнай Россию лучше" na Střední škole při Velvyslanectví Ruské federace.

"V konkurenci 50 škol dosáhly velikého úspěchu. Barbora Čepelková a Valentýna Ringelová se umístily na 1. místě a Jitka Smolíková se umístila na 2. místě. Ocenění dívky převzaly 5. června 2015 na Ruském velvyslanectví z rukou velvyslance Ruské federace," zmínila úspěch broumovských studentek učitelka ruštiny Larisa Petričenko.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)