Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Lidé
  • Názory
  • Týden s Herkulem a víkend nazvaný Muzeum dětem, aneb jak budou vypadat jarní prázdniny v Muzeu papírových modelů
banner

Týden s Herkulem a víkend nazvaný Muzeum dětem, aneb jak budou vypadat jarní prázdniny v Muzeu papírových modelů

Martina Váňová, Muzeum papírových modelů

Čtvrtek, 12. ledna 2017

Týden s Herkulem a víkend nazvaný Muzeum dětem, aneb jak budou vypadat jarní prázdniny v Muzeu papírových modelů

Letošní rok Muzeum papírových modelů v Polici nad Metují oslaví pět let od svého otevření. V měsíci květnu nás čeká velká oslava. Muzeum, které baví děti i dospělé, ale už nyní (20. – 24. února) připravilo program pro děti ve věku 5- 12 let na jarní prázdniny.

Program bude po celý týden opravdu bohatý. Tentokrát nás čeká výprava za příběhy a kouzly pohádek. Začneme v pondělí 20. února v 8 hodin. Kdo by neměl rád pohádky? V Muzeu papírových modelů, v místě, kde papír ožívá, vyprávíme nejeden příběh. O jarních prázdninách se s dětmi vypravíme napříč pohádkovou říší. Program je průběžně uzpůsobován věku přihlášených dětí tak, aby se bavili skutečně všichni! Budeme si povídat, hrát hry, poznávat a tvořit zajímavé věci společně i zvlášť. Tvůrčí práce je připravena pro každý den.

Pondělí budeme například vyrábět královské insignie. V úterý si zkusíme svou vlastní pohádku. Středa bude patřit všem pohádkám z prostředí luk a lesů. Ve čtvrtek si vyrobíme loutkové divadlo a v pátek se seznámíme s tvorbou Josefa Čapka. Nebude chybět dort na rozloučenou, který na rozloučenou společně sníme. Cena je včetně oběda v restauraci Sokolovna a pitného režimu.

O víkendu 25. - 26. února naváže na Týden s Herkulem víkend nazvaný Muzeum dětem. Na tento víkend jsme pro návštěvníky připravili aktivní zónu, samoobslužnou interaktivní dílnu, kde si mohou návštěvníci zdarma vybrat z několika výtvarných technik a vytvořit si tak originální dílo. Tento víkend mají rodiny slevu na vstupném (2 dospělí a 3 děti nad 6 let za 144,-Kč).

Program Týdne s Herkulem

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)