Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Lidé
  • Názory
  • ZUŠlechťujemeZUŠ v Polici nad Metují
banner

ZUŠlechťujemeZUŠ v Polici nad Metují

Lubor Bořek, ředitel školy a tým autorů sbírky

Pátek, 1. prosince 2017

ZUŠlechťujemeZUŠ v Polici nad Metují

"My jsme žáci z Police, potřebujem velice, ZUŠlechtit, naší ZUŠ, čtyři tři dva jedna už," zpívají žáci pěveckého kroužku školy na podporu on-line sbírky na portálu hithit.com, která byla spuštěna 30. října s ušlechtilým záměrem – vybavit nově budovaný koncertní sál, na nějž z úvěru města nezbývají finanční prostředky.

ZUŠ si klade za cíl zajistit adekvátní kapacitu školy pro nadmíru zájemců z řad žáků. Především těm chce dát moderně vybavený koncertní sál, kde budou moci předvést svůj talent. Děti by totiž měly mít možnost vystupovat na prknech, která pro ně znamenají svět. Tím pomyslným světem jste pro ně vy - rodiče, babičky, přátelé a fanoušci ZUŠ.

Spuštěním kampaně se odpočítává 45 dní, během nichž máte možnost na konto ZUŠlechtění koncertního sálu přispět. Většina dní sice uběhla, ale ještě jich pár zbývá! Proto zasedněte ke svým počítačům a zmobilizujte svou klávesnici. Možnost přispět máte jen do 14. prosince 2017 do 19 hodin.

Na webu je k výběru mnoho odměn, které můžete výměnou za finanční příspěvek získat. Chcete dát koncertnímu sálu oponu, anebo přispějete na světla a techniku? Je tu i šance navrátit se do školních lavic a absolvovat hodinu hudební nauky nebo lekci keramiky za hrnčířským kruhem. Chcete-li komentovanou prohlídku školy nebo svůj vlastní portrét – vše se vám může splnit. Můžete si dokonce dopřát vlastní doživotní sedadlo v koncertním sále, anebo se "plácnout přes kapsu" a zafinancovat Základní umělecké škole výbavu celého sálu.

Na závěr ze srdce děkujeme těm, kteří už naši školu podpořili. Máte-li ještě další možnost nebo nápad, jak pomoci našemu projektu, obraťte se na nás na zuslechtujeme@zuspolice.cz.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)