Pivo, víno, klobásy, pečené sele...V sobotu ve Walzelovce
Centrum Walzel v Meziměstí v sobotu očekává návštěvu gurmánů. Čepovat se zde bude 13 druhů českých piv ze 13 různých pivovarů, vařit, opékat, udit a grilovat se bude 13 druhů polských klobás, podávat se bude pečené selátko Walzlík spolu s pečivem od soukromých polských a českých pekařů. Těšit se můžete na živou hudbu a program pro děti.
Na čepu v Centru Walzel bude Pilsner Urquel, Pilsner Urquel nefiltr, Kozel tmavý, Opat bitter, Opat borůvka, Démon polotmavý speciál, Lobkowicz Premium světlý ležák, Gambrinus první chmel, Comenius světlý speciál, Ježek 11 světlý ležák, Krakonoš 11, Rychtář Natur světlý ležák 12 kvasnicová, Braník 11, Kounic vídeňský speciál polotmavý nepasterizovaný a pro řidiče samozřejmě Birell.
K tomu spousta jídla, zábavy a soutěží. A protože je to i poslední sobota v měsíci, tak pro vás bude otevřena i vinná brána, na které máte možnost ochutnat 53 druhů otevřených vín, která jsou osobně vybraná doc. Ing. Milošem Michlovským, DrSc z vinařství Vinselekt Michlovský.
"Podzim se v našich končinách odedávna nese v duchu myslivosti, je to sezóna lovů a honů, kdy se myslivcům zúročuje jejich celoroční práce. Patronem myslivců a všech lovců (i loveckých psů) je svatý Hubert, v jehož jméně a k jehož oslavě se odnepaměti konají oslavy, spojené s gastronomií. Pro nás je to příležitost ukázat, co z jejich úlovků dokážeme připravit, aby byl výsledek co nejdokonalejší. A tak jsme pro Vás připravili speciální Hubertovo zvěřinové menu," zve na další gastronomické lákadlo manažer Centra Walzel Tomáš Svoboda.
Ve Walzelovce bývá dost plno, takže doporučují zarezervovat si místa na emailové adrese svejk@walzel.cz nebo na tel. 702 208 454.