Tip na zdravou svačinu od studentky teplické hotelovky Denisy Burgetové
Korespondenční kolo soutěže Svačina roku s Rio Mare skončilo. Odborná porota teď vybere do 27. listopadu z více než 120 přihlášených receptů 15 finalistů. Nejlepší kuchaři a kuchařky postoupí do finálového kola, které se uskuteční 7. prosince v gastronomickém studiu Chefparade+ v Holešovicích.
Do 5. ročníku celostátní soutěže se přihlásilo 38 škol, které soutěží o ceny v hodnotě 20 000 korun a tuňákové výrobky Rio Mare. Studenti vytvářejí originální školní svačinu pro děti, žáky a studenty. Letos se nově zapojí do výběrů nejlepších receptů veřejnost. Hlasování bude probíhat na facebookových stránkách Rio Mare.
Tip na zdravou svačinu je od studentky Střední školy hotelnictví a společného stravování, Teplice nad Metují, Denisy Burgetové - konfitované cibulové košíčky zapečené s tuňákem Rio Mare a parmazánem obložené vlažným rajčatovým salátkem.