Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Divadlo
  • Bláznivou komedii z České Skalice hostilo broumovské divadlo
banner

Bláznivou komedii z České Skalice hostilo broumovské divadlo

LUCIE LESÁKOVÁ

Pátek, 20. února 2015

Bláznivou komedii z České Skalice hostilo broumovské divadlo

V úterý 17. února jsme v Broumově přivítali amatérské divadelní uskupení z České Skalice. Téměř do posledního místa zaplněné divadlo poukazovalo na fakt, že jsme vybrali opravdu zajímavý titul. Skutečně - komedie s názvem "A je to v p...!" zanechala v každém z nás silné, možná až bláznivé dojmy.

Chcete si s partnerem adoptovat miminko? Na vše jste se do nejmenším detailů připravovali? Nyní přichází rozhodující chvíle a do hry vstupují vaši šílení sourozenci.

Horké chvilky, které vám svým neuváženým jednáním připraví, nejsou vše. Vy jen sledujete, jak se všechny vaše vysněné plány hroutí. Jednoduchá zápletka postupem času přerůstá v komplikované scény střídající chvíle nervového vypětí s komickými, naprosto absurdními situacemi: "Vím, jak snížit hodnotu domu, který chceš koupit. Přivezl jsem z márnice, kde pár dní v týdnu vypomáhám, rozřezaný mrtvý tělo. Zakopeme ho u tebe na zahradě ve vojenský uniformě ze 40. let," hrdě hlásá Tomášovi Liškovi jeho bratr, který se svým věkem blíží k období stáří, ale mentálně připomíná spíš nerozumné malé dítě.

Do průběhu hry vstupují další osoby - druhý, neméně povedený bratr Tomáše, policejní inspektorka, sociální pracovnice, uprchlíci z Kosova nebo mafián Boris. Komedii zhlédlo téměř 170 diváků.

Zveme vás na další divadelní ochutnávky: dnes již téměř vyprodaná premiéra domácího souboru Divadla Broumov s názvem Mátový nebo citrón? se uskuteční v pátek 6. března 2015 od 19 hodin. V úterý 17. března přijďte na hru Bez bab aneb Kutloch! v podání Klicperova divadla Hradec Králové. V dubnu pak očekáváme divadlo SemTamFór ze Slavičína, který přijede s titulem Zakázané uvolnění ve středu 15. dubna: "Myslíš, že když jsem vdaná, nemám smysl pro humor?" Tři dívky, tři osudy, jeden večer a jedna párty.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)