Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Divadlo
  • Broumovské děti se staly součástí dobrodružství hastrmana Tatrmana
banner

Broumovské děti se staly součástí dobrodružství hastrmana Tatrmana

RENÉ HERZÁN

Sobota, 16. března 2013

Broumovské děti se staly součástí dobrodružství hastrmana Tatrmana

Sobotní odpoledne v Městském divadle v Broumově patřilo divadelní dětské pohádce. Společnost Julie Jurištové z Prahy zde uvedla pohádku Dobrodružství hastrmana Tatrmana, jehož součástí se stalo i několik dětí ze zaplněného hlediště broumovského divadla.

Hastrman Tatrman bydlí v poklidném rybníčku na kraji lesa, kde ho mají všichni rádi. Jenže Tatrman najednou začne toužit po slávě. Chtěl by se stát králem všech vodníků a bydlet v obrovském rybníku Svět. A tak se vydá na cestu, která se stane jedním velkým dobrodružstvím.

Pražský soubor Julie Jurištové se svým repertoárem v Broumově často vystupuje. Soubor nabízí dětem nekomerční zábavu zaměřenou na klasické výpravné pohádky obsahující morální poselství.

Za necelý měsíc, 13. dubna, se mohou děti těšit na další sobotní pohádkové odpoledne. Divadlo Kapsa Andělská Hora uvede jednu z nejstarších německých renesančních pohádek O Sněhurce.

Foto Jan Záliš

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)