Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Divadlo
  • Byl zahájen 12. ročník Malého letního divadlení
banner

Byl zahájen 12. ročník Malého letního divadlení

Petr Cirkl

Středa, 19. července 2017

Byl zahájen 12. ročník Malého letního divadlení

V úterý 18. července byl na nádvoří broumovského kláštera zahájen 12. ročník Malého letního divadlení. Tato přehlídka divadelních představení byla zahájena hrou pro děti Káťa a Škubánek v provedení herců Divadla D5. Zahájení přehlídky uvedla Zuzana Rainová.

Od 18. do 22. července se divákům představí šest souborů. Ve čtvrtek se s premiérou představí také domácí soubor Divadlo Broumov. Sehrají dvě komedie francouzského autora Georgese Feydeaua Nebožka panina matka a Leona se pospíšila.

Před včerejším večerním představením Zítra to roztočíme, Jaroušku návštěvníky této přehlídky pozdravit starosta města Broumova Jaroslav Bitnar. Popřál pořadatelům MLD, aby se tato akce stala tak známou, jako je Jiráskův Hronov. Účinkujícím pak, aby se jim v Broumově dobře hrálo. Obě zahajovací představení, jak to dětské, tak i to pro dospělé bylo zcela vyprodáno.

Všechna představení budou sehrána na nádvoří benediktinského kláštera v Broumově, pouze představení domácího souboru se uskuteční v Městském divadle.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)