Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Divadlo
  • Divadelní soubor J.K.Tyl Meziměstí získal několik ocenění na přehlídce Miletínské divadelní jaro
banner

Divadelní soubor J.K.Tyl Meziměstí získal několik ocenění na přehlídce Miletínské divadelní jaro

RENÉ HERZÁN

Úterý, 22. března 2016

Divadelní soubor J.K.Tyl Meziměstí získal několik ocenění na přehlídce Miletínské divadelní jaro

Divadelní soubor J.K.Tyl Meziměstí se v neděli večer vrátil z vítězného tažení z divadelní přehlídky v Miletíně, kde získal několik individuálních ocenění a zároveň i cenu za celkové provedení hry.

Celkově osm souborů z různých koutů východních Čech se sjelo na postupové přehlídce Miletínské divadení jaro. Porota složená z profesionálních divadelních odborníků vysoce vyzdvihla komedii Habaďůra amatérských divadelníků z Meziměstí a udělila souboru několik cen.

Čestné uznání za herecký výkon získala Dana Viková a Jaroslava Chaloupková, Cenu za herecký výkon si převzal Aleš Kučera, Zdeněk Mach a Jiří Žemlička, Cenou za režii byla poctěna Irena Kozáková. Soubor zároveň získal Cenu za inscenaci, tj. za celkové provedení hry. A hlavně si divadelníci z Meziměstí zasloužili nominaci na národní přehlídku Krakonošův divadelní podzim ve Vysokém nad Jizerou.

Divadelní soubor touto cestou děkuje firmě Cedima Meziměstí za pomoc při dopravě kulis na přehlídku.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)