Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Divadlo
  • Divadelní soubor J.K.Tyla z Meziměstí získal pět ocenění na přehlídce v Miletíně
banner

Divadelní soubor J.K.Tyla z Meziměstí získal pět ocenění na přehlídce v Miletíně

RENÉ HERZÁN

Sobota, 12. května 2012

Divadelní soubor J.K.Tyla z Meziměstí získal pět ocenění na přehlídce v Miletíně

Na 10. Východočeské přehlídce venkovských divadelních souborů Miletínské divadelní jaro získal o minulém víkendu meziměstský divadelní soubor J.K.Tyla pět ocenění za provedení hry Antonína Procházky Klíče na neděli.

Odborná porota přehlídky, na které se představilo osm souborů, udělila čestné uznání Ireně Kozákové za režii hry, Jitce Zelené za postavu MUDr. Dostálové a Petru Hlavatému za postavu malíře Kartoucha. Ceny si také převzali Aleš Kučera za postavu Ing. Dostála a opět Irena Kozáková za postavu Dany Kartouchové.

Koncem dubna se meziměstský soubor představil i broumovskému publiku v Městském divadle. Komentář Antonína Kohla a jeho rozhovor s režisérkou Irenou Kozákovou a principálem souboru Janem Kašparem jsme zveřejnili na Našem Broumovsku 9. května.

Foto Jan Záliš

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)