Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Divadlo
  • Divadelní soubor Medvěd Stárkov uvedl Čechova

Divadelní soubor Medvěd Stárkov uvedl Čechova

KATEŘINA OSTRADECKÁ

Pondělí, 13. června 2016

Divadelní soubor Medvěd Stárkov uvedl Čechova

V pátek 27. května měl ve stárkovském kině premiéru mladý divadelní soubor Medvěd Stárkov. Ten si letos pro nastudování vybral dvě aktovky od ruského dramatika Antona Pavloviče Čechova - Medvěda a Bankovní jubilem. 

Ačkoli členům souboru není více než osmnáct let a některým postavám ve hře je značně více, jednalo se dle reakcí diváků o povedené a zajímavé zpracování. Na podzim se plánuje repríza a hostující představení do Havlovic a Malých Svatoňovic.

"Divadelní soubor Medvěd existuje čtvrtou sezonu a povedlo se mu do Stárkova vrátit divadelní život. Na podzim společně s Divadelním klubem Velké Poříčí a Divadelním souborem FFAKK chystá 2. ročník stárkovské divadelní přehlídky KAT ZAČÍNÁ DIVADLEM, která začne v září reprízou Čechovových her," řekl režisér divadelního souboru František Šedivý.

Foto: archiv souboru

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)