Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Divadlo
  • Divadlem se linul smích nejen Uršuly Klukové
banner

Divadlem se linul smích nejen Uršuly Klukové

Město Broumov

Čtvrtek, 27. listopadu 2014

Divadlem se linul smích nejen Uršuly Klukové

V broumovském divadle se v úterý uskutečnila premiéra zábavného pořadu Klukoviny aneb na co si kdo vzpomene s Uršulou Klukovou, Vlastimilem Harapesem a Šimonem Pečenkou.

"Kdo přišel, určitě nelitoval. Umělci vzpomínali na své dětství, na zážitky z hereckého prostředí. Herečka se rozpovídala i o své mamince a jak se jim žilo v Broumově na náměstí. Šimon Pečenka pořad zpříjemňoval nejen slovem, ale i zpěvem," uvedla Jitka Exnerová z broumovského infocentra.

Na začátku programu se losovalo z prodaných vstupenek. Výherkyně byla o přestávce pozvána na jeviště a příjemně si u kávy popovídala s Vlastimilem Harapesem. Uršula Kluková mezitím ostatním návštěvníkům v hledišti rozdávala domácí bábovku. "Děkujeme návštěvníkům, kteří premiérový pořad přišli podpořit," dodala Jitka Exnerová.

Foto Tomáš Cirkl, zdroj www.broumov.net

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)