Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Divadlo
  • Druhý ročník Noci divadel skončil. Broumovský soubor vyprodal celé divadlo

Druhý ročník Noci divadel skončil. Broumovský soubor vyprodal celé divadlo

RENÉ HERZÁN

Pondělí, 21. listopadu 2016

Druhý ročník Noci divadel skončil. Broumovský soubor vyprodal celé divadlo

V České republice se projekt Noc divadel uskutečnil počtvrté, Město Broumov se letos zapojilo podruhé. Cílem je zviditelnit české divadlo, ale i jednotlivé divadelní scény jako takové. Kdo do jiný by měl zviditelnit místní Městské divadlo než ochotnický soubor Divadlo Broumov.

"O tom, že francouzskou komedii "Když ty, tak já taky" nastudovali broumovští ochotníci brilantně, se mnozí přesvědčili už na premiéře, která se uskutečnila v rámci festivalu Malé letní divadlení. Do posledního místa zaplněné divadlo nyní svědčilo o tom, že tuto inscenaci je nutno vidět podruhé nebo dát na doporučení a přijít se podívat," řekla Jitka Exnerová z broumovského infocentra.

Do projektu se zapojili také studenti dramatické výchovy Gymnázia Broumov. Kromě nabízeného programu se seznámili s divadelním zákulisím, připravili vlastní krátké herecké etudy, užili si večerní kino a přespání na divadelním jevišti.

Foto Tomáš Cirkl

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)