Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Divadlo
  • Herečka Šárka Vaculíková excelovala v broumovském divadle

Herečka Šárka Vaculíková excelovala v broumovském divadle

JITKA EXNEROVÁ

Sobota, 13. května 2017

Herečka Šárka Vaculíková excelovala v broumovském divadle

Mladá herečka Šárka Vaculíková excelovala v broumovském divadle. Herečka, která vystudovala pražskou konzervatoř, na sebe poprvé upozornila v pohádce Zakletá princezna, kde hrála jednu z hlavních rolí. Seriálovou příležitost jí poskytl Jiří Vejdělek v televizním seriálu První krok, kde hrála nesmělou studentku umělecké školy. V současné době můžete herečku vídat v rodinném seriálu Ulice nebo na divadelních prknech.

Do Broumova herečka přijela s inscenací Milena má problém a byl to zážitek od prvního momentu. Diváci totiž nebyli vpuštěni do sálu, čekali ve foyer, až si pro ně Milena (Šárka Vaculíková) přijde. Záhy se objevila ve svatebních šatech, přivítala diváky, kteří se stali účastníky obřadu, rozdala jim svatební květiny a pozvala je do pomyslného kostela. Následoval sedmdesátiminutový strhující herecký výkon, při kterém se publikum skvěle bavilo.

Foto Jan Záliš

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)