Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Divadlo
  • Krasavci Vyhazovači vyprodali broumovské divadlo čtrnáct dní před akcí
banner

Krasavci Vyhazovači vyprodali broumovské divadlo čtrnáct dní před akcí

LUCIE LESÁKOVÁ

Pátek, 31. ledna 2014

Krasavci Vyhazovači vyprodali broumovské divadlo čtrnáct dní před akcí

Vyhazovači v podání herců pražského Divadla Radka Brzobohatého přijeli do Broumova v pondělí 27. ledna. Na tyto krasavce se Broumov těšil tak, že poslední vstupenka byla prodána již 14 dní před samotnou akcí. Téma ale v žádném případě nebylo jen pro mladou nebo dámskou společnost.

Jak sám autor Ondřej Brzobohatý o svém díle uvádí: "Neuvěřitelně vtipný a nesmírně lidský příběh se točí kolem disco klubu Cinders." Energií sršící hudební komedii dominuje i Ondřejova skvělá hudba a písně.

Večerem provázeli čtyři vyhazovači, na první pohled tvrdí a ostřílení chlapíci, náctiletí hoši připravující se na svůj velký večer, roztomilé nakadeřené slečny užívající si narozeninovou párty, jeden kněz a dva rapeři. To vše mohli diváci vidět v podání čtyř zpívajících krásných herců.

Zaplněné divadlo odměnilo výkony herců dlouhými závěrečnými děkovačkami. Organizátoři akce tentokrát umělcům místo květin nadělili dary v podobě upomínkových předmětů. Na závěr večera se herci nabídli ke společnému fotografování, čehož využili hlavně přítomné dámy.

Foto Jan Záliš

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)