Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Divadlo
  • Kronika Městského divadla je poprvé prezentována veřejnosti. Výstavu na Staré radnici můžete navštívit do 20. března
banner

Kronika Městského divadla je poprvé prezentována veřejnosti. Výstavu na Staré radnici můžete navštívit do 20. března

LUCIE LESÁKOVÁ

Úterý, 10. února 2015

Kronika Městského divadla je poprvé prezentována veřejnosti. Výstavu na Staré radnici můžete navštívit do 20. března

Ve výstavní síni na Staré radnici v Broumově se v pondělí 9. února 2015 uskutečnila vernisáž Výstavy kroniky Městského divadla. Vůbec poprvé tak široká broumovská veřejnost může zhlédnout unikátní umělecké dílo, jehož autorem je nedávno zesnulý správce divadla Miloš Rain.

Organizátoři tuto akci pojali zároveň jako vzpomínkovou na počest kamaráda, spolupracovníka a umělce, který divadlu věnoval svých posledních 17 let života. Své výtvarné nadání uplatnil při zpracovávání divadelní kroniky. Broumov se tak může právem pyšnit jedinečným dílem, které nemají "široko daleko".

Výstavu je možné navštívit od pondělí do pátku od 9 do 17 hodin až do 20. března 2015. V jiných časových termínech se, prosím, obraťte telefonicky nebo emailem na kancelář organizační složky Kultura a infocentrum se sídlem na Mírovém náměstí (+420 491 524 168, kultura@broumov.net ).

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)