Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Divadlo
  • Loutkové divadélko Brum zabodovalo
banner

Loutkové divadélko Brum zabodovalo

MIROSLAV ŠMÍD

Sobota, 3. listopadu 2018

Loutkové divadélko Brum zabodovalo

V návaznosti na výstavu k výročí 70. let založení loutkového divadla BRUM Broumov se uskutečnila jedna z dalších akcí, která byla součástí této výstavy. Dílnička pro děti a jejich rodiče se minulý víkend konala v Klubu ROK.

Připraven byl různý materiál, ze kterého byla možnost vytvářet různé loutky podle vlastní fantazie. To, že byly některé výtvory skutečně originální, dokládá šikovnost mnoha zúčastněných, kterých bylo něco přes 60.

Pak už následovaly dvě hry, a to Broumovská pověst o mlýnu pod Černou stezkou a Kouzelná perlička. Účast na tomto odpoledni byla nad očekávání veliká a ani samotní členové loutkového souboru nepamatují takový zájem. Na těchto dvou akcích loutkové divadélko zkrátka zabodovalo a přejme jim i další velké účasti.

Foto Miroslav Šmíd

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)