Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Divadlo
  • Na dveře klepe 14. ročník Malého letního divadlení

Na dveře klepe 14. ročník Malého letního divadlení

JITKA EXNEROVÁ

Sobota, 13. července 2019

Na dveře klepe 14. ročník Malého letního divadlení

Na nádvoří broumovského kláštera se uskuteční od 16. do 20. července 2019 14. ročník Malého letního divadlení. V rámci festivalu se představí divadelní soubory profesionální i amatérské, letos také s mezinárodní účastí.

Zahájení bude "Na ostro", to je název situační komedie, která je provázána vtipnými scénkami, nečekaným příběhem lásky a překvapivým happy - endem. Hrají profesionální herci známí z TV seriálů a pražských divadel – Leoš Noha, Kateřina Kornová, Jaroslav Sypal, Eva Hráská, Petr Vojnar.

S posledním výdechem nic nekončí... I v nebi probíhá složitá administrativa a co teprve, když se i v nebi honí kariéra? To se dozvíme v komedii "Hodina duchů".
Autorská inscenace Pavola Seriše vás vtáhne do děje, budete si připadat jako v broumovském marketu, když v sedm ráno začíná lákavá akce.

Ochotnický divadelní soubor si vzal na paškál zastupitele, jestli i ty nám známé, to se dozvíte až v páteční divadelní podvečer. Pohádkovým sobotním odpolednem festival zakončíme.

Přijďte se pobavit na festival Malé letní divadlení na nádvoří kláštera. Více informací na: www.broumov-mesto.cz nebo www.facebook.com/broumov.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)