Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Divadlo
  • Pohádka Jak se Honza dostal na hrad na fotografiích Jana Záliše
banner

Pohádka Jak se Honza dostal na hrad na fotografiích Jana Záliše

RENÉ HERZÁN

Pondělí, 20. února 2012

Pohádka Jak se Honza dostal na hrad na fotografiích Jana Záliše

Na fotografiích Jana Záliše se vracíme ke klasické pohádce na motivy báchorek o českém Honzovi Jak se Honza dostal na hrad, se kterou 11. února v Městském divadle v Broumově vystoupila Divadelní společnost Julie Jurištové z Prahy.

"Ráda bych prostřednictvím svého činoherního souboru profesionálních herců pomáhala bavit a vychovávat děti předškolního a školního věku. V roce 1998 jsem proto přizvala ke spolupráci kolegy, kteří mají s divadlem pro děti dlouholeté zkušenosti. Můj soubor nabízí dětem nekomerční zábavu zaměřenou na klasické výpravné pohádky obsahující morální poselství," píše na svých stránkách Julie Jurištová.

Foto Jan Záliš

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)