Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Divadlo
  • Premiéra zhudebněných básní ze sbírky Kytice
banner

Premiéra zhudebněných básní ze sbírky Kytice

RENÉ HERZÁN

Pondělí, 21. března 2011

Premiéra zhudebněných básní ze sbírky Kytice

Drama na motivy básnické sbírky Kytice Karla Jaromíra Erbena v nastudování Divadelního souboru Hlavy mělo premiéru v pondělí 21. března v Městském divadle v Broumově. Členy souboru jsou žáci literárně - dramatického oboru při Základní umělecké škole v Broumově, kteří už vystupovali ve hře Byl jednou jeden drak.

Představení Kytice režíroval a hudbu složil Jan Holek, který v Broumově působí u ochotnického divadelního souboru Wokno. V minulých letech hrál a režíroval několik divadelních představeních v Divadle Zahrada*. 

Publikum herce vyprovodilo dlouhotrvajícím potleskem a zároveň se stalo svědkem milé události. CD z vystoupení Kytice pokřtila herečka a duší "Broumovačka" Uršula Kluková. Pokřtěné CD pak vhodila do publika jako dárek pro náhodného diváka.

Pro ty, kteří neměli možnost pondělní, zcela vyprodané představení zhlédnout, je 22. dubna 2011 v 19 hodin připravena repríza.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)