Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Divadlo
  • Radovan Lipus přiveze do broumovského kláštera Stesk kavárenského povaleče
banner

Radovan Lipus přiveze do broumovského kláštera Stesk kavárenského povaleče

KATEŘINA OSTRADECKÁ

Úterý, 22. května 2018

Radovan Lipus přiveze do broumovského kláštera Stesk kavárenského povaleče

Do broumovského benediktinského kláštera míří režisér a spoluautor známého televizního cyklu Šumná města Radovan Lipus se svým pořadem Stesk kavárenského povaleče.

Netradiční hudebně-literární podvečer se uskuteční v rámci pravidelného kulturního programu ArtCafé, ve středu 23. května od 19 hodin v sále Kreslírna v národní památce broumovského kláštera. Bude se povídat, zpívat a hrát na klavír, to vše v atmosféře navozující kavárenské prostředí.

"Radovan Lipus je nejen autorem oblíbeného dokumentárního cyklu České televize Šumná města o moderní architektuře českých měst, ale i režisérem divadelní inscenace HRA-NIC-e o historii Broumovska, která se vloni a předloni hrála ve Dřevníku a kterou mají Broumovští jistě v živé paměti. Stesk kavárenského povaleče je nevšedním pořadem, během něhož publikum sedí u svých stolů, popíjí kávu a stává se tak součástí kavárenského dění. Během večera se představí také členové Národního divadla Moravskoslezského v Ostravě Anna Cónová a Miroslav Rataj," uvedla Dana Černotová, hlavní koordinátorka programu ArtCafé broumovského kláštera.

Vstupenky za 150 korun nebo za 100 korun (pro členy klubu ArtCafé) je možné zakoupit buď v klášterní kavárně Café Dientzenhofer, online na webu www.klasterbroumov.cz v kalendáři akcí, nebo přímo na místě. Pořádá Agentura pro rozvoj Broumovska.

 

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)