Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Divadlo
  • Zneuznalý kouzelník, vražedkyně a ovdovělá nevěsta přivezou originální představení Café Bizarre
banner

Zneuznalý kouzelník, vražedkyně a ovdovělá nevěsta přivezou originální představení Café Bizarre

KATEŘINA OSTRADECKÁ

Středa, 8. března 2017

Zneuznalý kouzelník, vražedkyně a ovdovělá nevěsta přivezou originální představení Café Bizarre

Ve středu 15. března od 19 hodin bude sál Dřevník broumovského kláštera lákat na nevšední inscenaci Café Bizarre.

Hudebně-divadelní představení se šansony francouzskými, českými, německými a možná i dalšími představí umělecký spolek BodyVoiceBand, složený z čerstvých, ale i dřívějších absolventů pražské DAMU. Domovskou scénou tohoto souboru jsou pražská Jatka 78.

Během improvizovaného večera se diváci setkají se zneuznalým kouzelníkem, vražedkyní, ovdovělou nevěstou a dalšími podivnými hosty v příšeří Café Bizarre. Postupně dojde k nečekaným zpovědím prostřednictvím překvapivého karaoke.
"Já doufám, že nabídneme živé představení, ve kterém diváci uslyší známé šansony, zpívané v nevšedních souvislostech. V Café Bizarre se sejdou podivní hosté a svým podivným příběhům dovolí, aby je strhly nejen ke zpěvu, ale i k bizarnímu jednání," uvedla Jaroslava Šiktancová, umělecká vedoucí souboru BodyVoiceBand.

Ten si od svého založení v lednu 2013 získal uznání, a to nejen od diváků, ale i od odborné veřejnosti. Například inscenace hudebně-dramatické skladby E. F. Buriana Vojna se v roce 2013 umístila mezi prvními deseti inscenacemi roku podle ankety Divadelních novin. Dramaturgie BodyVoiceBandu vytváří projekty, které propojují divadlo stojící na textu s živou hudbou a pohybem.

Představení je součástí pravidelného programu ArtCafé. Vstupné je 190 Kč a 150 Kč pro členy klubu ArtCafé. Doporučujeme rezervaci míst na emailu: jakub.sleis@broumovsko.cz . Inscenaci pořádá Agentura pro rozvoj Broumovska.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)