Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • 8. Gymplfest. Studentská hudba tentokrát na "Kosteláku"
banner

8. Gymplfest. Studentská hudba tentokrát na "Kosteláku"

HUDEBNÍCI GYMNÁZIA BROUMOV

Úterý, 17. května 2016

8. Gymplfest. Studentská hudba tentokrát na "Kosteláku"

Nebaví vás při pátečním odpoledni jen mačkat čudlík na vašem domácím počítači, televizi, myčce, pračce, žehličce, rychlovarné konvici? Chcete si tuto exkluzivní část víkendu řádně užít? Není nic jednoduššího, než abyste otevřeli dveře vašeho doupěte a přišli za námi.

V pátek 27. května 2016 pořádáme pro nás všechny 8. Gymplfest, festival kapel studentů Gymnázia Broumov. Koná se na čerstvém vzduchu Kostelního náměstí od 17 do 22 hodin. V případě velmi špatného počasí se přesuneme na sál Střelnice, ale i tak o nic z programu nepřijdete.

Můžete se těšit na cool&young kapely: Vivian, Bez Šance, Wajnot?, Kapela... a Mini Rambo Band. Celá akce je zdarma a pro mlsnější chystáme i občerstvení. Přijďte si posedět, poslechnout, zatrsat, zazpívat nebo zakřičet... Klidnější relaxaci v rámci nadupaného programu Vám potom zajistí výstava Zkaženého moučníku.

Těšíme se na vás! Těšte se na nás!

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)