Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Adventní koncert pořadaný Davidem Novotným bude letos v IC Broumovska
banner

Adventní koncert pořadaný Davidem Novotným bude letos v IC Broumovska

René Herzán

Sobota, 22. října 2016

Adventní koncert pořadaný Davidem Novotným bude letos v IC Broumovska

Čas vánoc není jen shánění dárků, pečení cukroví či uklízení, ale také čas rozjímání a pohody. Jednou z možností je návštěva adventního koncertu, který připravil David Novotný za podpory města Broumov a Královéhradeckého kraje. Adventní koncert se uskuteční 30. listopadu 2016 v Konferenčním sále Informačního centra v Broumově od 19 hodin. Vystoupí Michaela Dolinová, Hana Křížková a Tomáš Savka.

Hana Křížková účinkuje v řadě muzikálů, jako třeba Drákula, Jeptišky, Krysař, Mrazík, Golem a další. Její srdeční záležitostí je swing, šanson a blues. Má řadu koncertů po celé republice. Vydala i vánoční CD Co se tak svítí v Betlémě. Tomáš Savka se narodil v Karlových Varech, nyní žije v Praze a věnuje se zpěvu, především swingu. Také zazářil v řade muzikálech, například Dracula, Baron Prášil, Miss Saigon, Touha či Evita. Herečka Michaela Dolinová účinkuje v řadě seriálů, hraje v divadle i zpívá. Hraje především v oblíbených seriálech v TV a uvádí počasí na jedné televizní stanici.

Výtěžek koncertu poputuje do Dětského domova v Broumově a Martinovi Rozumovi na nákup rehabilitačních pomůcek. Záštitu přijal starosta Broumova Ing. Jaroslav Bitnar, místopředsedkyně zdravotního výboru Poslanecké sněmovny Soňa Marková a Radek Jakubský, předseda Hospodářské komory okresu Náchod.

Předprodej vstupenek je v Info centru Broumov na Mírovém náměstí. Generálními partnery akce jsou Saar Gummi Czech Červený Kostelec, Hauk Police nad Metují, Bezedos Velké Poříčí, Tóth Hronov, Proma Reha Česká Skalice, Z-Trade s.r.o. Broumov, Wikov MGI Hronov a Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group.

Fotografie jsou z loňského koncertu v klášterním Dřevníku

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)