Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Americký zpěvák Rickolus se vrací do Broumova
banner

Americký zpěvák Rickolus se vrací do Broumova

Šrumec

Úterý, 29. července 2014

Americký zpěvák Rickolus se vrací do Broumova

Neuběhnul ani rok a do Broumova se vrací Rickolus. Může se zdát, že návrat po tak krátkým čase je zbytečnej – ale po tom, jak se koncert vyvedl, jsme neváhali ani chvilku a když se vyskytla možnost Richarda znovu booknout, skočili jsme po něm. Protože se vyvedla kombinace se Stinkou, pozvali jsme taky ji. Na trojku doplní vystupující Leto. Sobota 13. září 2014, Broumov, KD Střelnice od 20 hodin za 150 korun.

Loni dorazil Rickolus do Evropy s novou deskou Troubadour, skvělým koncepčním albem narvaným hitama. Tohle dvoualbum zůstává jeho nejaktuálnější "velkou" deskou, kterou by ale co nevidět mělo doplnit EP s názvem Rivers and Lakes. To nahrál Richard se svejma kamarádama v letošním roce a zatím zveřejnil jednu písničku z pěti. Můžeme čekat, že zbytek jeho setu budou tvořit šlágry z jeho předchozích desek plus nějaká předělávka od nějaký jeho oblíbený kapely. Minule to byla Nirvana, teď by to mohli být třeba Sebadoh, se kterýma si Richard nedávno zahrál ve svým domovským Jacksonville na Floridě. Mrkněte na novej videoklip ke sladbě Thieves.

Taky Stinka vydala svou poslední desku Krrrva! v loňským roce. Album pobralo desítky pochvalnejch reakcí a mezi oběma vystoupeníma v Broumově Stinka odehrála docela dost koncertů ve vybraný společnosti. A to ještě v srpnu odjíždí na festival do Banátu zahrát rumunským krajanům. Zářijový koncert by měla odehrát v duu s kytaristou, takže se můžeme těšit na trochu jinej zážitek než posledně. S Hankou Lundiakovou, která za Stinkou stojí, jsme rozmlouvali před předchozím koncertem – rozhovor si můžete připomenout.

Duo Leto vydává během léta svoje první album Zbytky ozářených ploch na labelu Silver Rocket. Loni předskakovali Rickolusovi na jeho pražským koncertě a letos ho budou doprovázet na téměř celým turné. Manželé Indoš s Palmou hrajou intimní elektropop. Slovo vydavatele: "Malý příběhy, malý zvuky, velký vášně, velký slova. Z nekonečnýho napětí mezi dvěma póly se rodí krása, která nepolíbí každýho. A jestli něžně osloví právě TEBE, ber to jako privilegium."

Zdroj Šrumec

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)