Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Benefiční koncert v Broumově podpoří Oblastní charitu v Hradci Králové
banner

Benefiční koncert v Broumově podpoří Oblastní charitu v Hradci Králové

René Herzán

Středa, 1. června 2011

Benefiční koncert v Broumově podpoří Oblastní charitu v Hradci Králové

Benefiční koncert ROKfest, který pořádá Dům dětí a mládeže Ulita Broumov, Nadační fond gymnázia Broumov a Město Broumov, podpoří Oblastní charitu v Hradci Králové.

Celodenní program se bude konat v budově a okolním areálu nově vzniklého klubu ROK na Masarykově třídě v pátek 3. června 2011.

Benefiční koncert podpoří v dopoledních hodinách beseda se zaměstnanci Domu matky Terezy spadající pod Oblastní charitu HK, kteří studentům gymnázia představí činnost charity jak slovně, tak výstavou černobílých fotografií dokumentující život lidí bez domova. Vernisáž výstavy manželů Maclových i beseda začne v 10 hodin a bude přístupná nejen studentům, ale i veřejnosti. Výstava zůstane v prostorách klubu ROK celý měsíc červen.

Odpolední benefiční koncert ROKfest v areálu zahrady klubu ROK začne v 15.30 hodin a přivítá kapely i jednotlivce, kteří budou hrát převážně bez nároku na honorář a výtěžek ze vstupného bude věnován na činnost Domu matky Terezy Oblastní charity HK. Vstupné na koncert je 90 korun a z každé vstupenky bude 30 korun věnováno na benefici. Jedna z organizátorek akce, Dáša Zbořilová z Domu dětí a mládeže k tomu dodává: "Přispěje každý zúčastněný. Celou akci podpoří prodej reklamních odznaků propagující koncert ROKfest. Placka s logem bude k prodeji po celý příští týden v ulicích Broumova za 30 korun. Může posloužit i jako snížení vstupného o tuto částku na koncert."

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)