Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Bigboš Křinice s kapelou Buty bude!
banner

Bigboš Křinice s kapelou Buty bude!

Markéta Hanušová

Pondělí, 13. července 2020

Bigboš Křinice s kapelou Buty bude!

Dorazte v sobotu 25. července od 14 do Křinic na jubilejní 15. ročník festivalu Bigboš Křinice 2020. Jako dárek na oslavu půlkulatých narozenin jsme přichystali hudební legendu – headlinerem ročníku jsou legendární BUTY! Radek Pastrňák, Richard Kroczek, Milan Straka a Petr Vavřík vystoupí na Broumovsku po delší době. Kapela slibuje ojedinělý zážitek, během kterého uslyšíte jak nové písně, tak také šlágry jako František nebo Nad stádem koní. Ve skupině se mísí mnoho hudebních stylů, které jsou doplněné nápaditými a osobitými texty. Za písně k filmu Jízda získala kapela Buty Českého lva za nejlepší hudbu v roce 1994.

Kromě kapely Buty se můžete těšit na další multižánrové hudební skupiny. Samozřejmě tradičně rozproudí vlnu tance, skoku a pohody místní kapela Kluci. Chybět nebude skvělé občerstvení a doprovodný program.

Nevzdali jsme to a rozhodli se jubilejní ročník uspořádat navzdory všemu, co se okolo děje. Přijďte si do jedinečné atmosféry venkovského statku v Křinicích užít parádní sobotu, zatancovat a zazpívat si nejen s kapelou BUTY! Těšíme se na vás.

Vstupenky lze zakoupit na smsticket.cz nebo přímo na místě. Další informace zájemci najdou na www.bigbos.cz a na facebookových stránkách.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)