Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Broumovem otřásala rocková muzika
banner

Broumovem otřásala rocková muzika

Jitka Exnerová

Středa, 22. srpna 2018

Broumovem otřásala rocková muzika

Broumovem v pátek 17. srpna otřásala rocková muzika. Na dětském hřišti se totiž konal další ročník česko-polského festivalu RockStock.

Během večera se na pódiu vystřídalo pět různých kapel. Jako první vystoupila polská začínají punk-rocková skupina Anty Kłerykał z nedalekého Mieroszówa. Kapela byla nadšená nejen z toho, že si poprvé zahraje na české scéně, ale také z našeho místního piva Opat.

Druhou skupinou, která se ten večer představila, byla již Broumovákům dobře známá hronovská partička Warování! Přestože kluci vystupovali v Broumově již několikrát, jejich největší sen se zatím nesplnil. Rádi by si zahráli na Broumovské kytaře. Držíme palce, aby se vám sen brzy splní!

Silent Live má za sebou bohatou hudební kariéru, hrají spolu již deset let. Koncert v ČR, konkrétně v Broumově, byl pro ně ale prvotinou.

Poslední dvě kapely byly již místní a obě poctivě makají na nové desce. První z nich jsou kluci, kteří již čtvrtým rokem v létě obrážejí tábory. Ano, není to nikdo jiný než skupina Vivian. Samotný závěr pak patřil o něco tvrdšímu žánru v podání Temper. Příjemnou součástí akce byla ochutnávka polské kávy a českých dortíků. Díky fotografiím, které byly umístěny v areálu, jsme mohli zavzpomínat na minulé ročníky festivalu.

Akce se uskutečnila v rámci projektu Společně kulturní.

Foto: Šárka Krausová

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)