Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Broumovská kapela Mamut s. r. o. oslavila 15 let své existence
banner

Broumovská kapela Mamut s. r. o. oslavila 15 let své existence

René Herzán

Středa, 3. května 2017

Broumovská kapela Mamut s. r. o. oslavila 15 let své existence

Broumovská kapela Mamut s. r. o. oslavila poslední dubnový pátek v Kulturním sále Střelnice v Broumově 15 let své existence. Akci moderoval hudební publicista Jaroslav Špulák.

"Kapelu není třeba broumovskému publiku dlouze představovat, hrají často na tanečních zábavách v Broumově i v okolních vesnicích. Kdyby přeci jenom někdo ještě tápal, tak toto hudební uskupení hraje kdekoli a k jakékoli příležitosti. V jejich repertoáru si vybere každý. Hrají country, lidové písně, písně skupiny Olympic, Petra Nováka, Karla Černocha až po skupinu Kabát. V jejich pestrém repertoáru najdete pouze jednu vlastní písničku. Ta se jmenuje Ruleta a text k této písni napsal k padesátinám Pavla Frödeho jeho dlouholetý kamarád Miloš Rain," uvedla Jitka Exnerová z broumovského infocentra.

Akci si nenechalo ujít přes sto příznivců a kamarádů a tančilo se až do ranních hodin.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)