Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Broumovská skupina Kluci má nový klip
banner

Broumovská skupina Kluci má nový klip

Markéta Hanušová, foto archiv skupiny

Neděle, 4. září 2022

Broumovská skupina Kluci má nový klip

Chodíte rádi na Bigboš? A máte rádi Kluky? Poslechněte si jejich nový videoklip k písni „Co zbylo“.

Jsou to již 4 roky co broumovská electro-punková formace Kluci vydala svůj poslední videoklip. Tentokrát Kluky s natočením oslovil talentovaný Adam Vašata, který studuje Aplikační software a multimédia v našem regionu. Byl to jeho prvotní počin a nutno dodat, že velmi zdařilý. Klip se odehrává na statku v Křinicích u Broumova, kde kapela před 17 lety začínala ve zkušebně. Na tomto statku zároveň Kluci pořádají multižánrový festival Bigboš Křinice.

Pro videoklip Kluci zvolili jejich novou skladbu s názvem „Co zbylo“, která je v českém jazyce, což u nich nebývalo zvykem. Píseň vyšla již dříve na kazetové kompilaci kapel, které mají vztah k prostoru nezávislé hudby Soulkostel ve Vernéřovicích u Broumova. Skladba se tak zařadila mezi písně kapel Vypsaná Fixa nebo Houpací koně.

Kluci kromě své pořadatelské činnosti na již zmíněném festivalu, koncertují a letos odehráli svůj set na punkovém festivalu ve slovenském Trenčíně, kde vystupovali po boku legend The Exploited nebo The Toy Dolls. V minulosti také několikrát vystoupili na festivalu Rock for People a pravidelně koncertují v Polsku.


Přidejte komentář:

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Pro odesláni musíte být přihlášeni
Přihlaste se: E-mail
Nebo se zaregistrujte

Diskuze k článku:

Diskuse zatím neobsahuje žádné příspěvky.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)