Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Broumovská skupina Vivian hrála na Mistrovství Evropy v kopané žen
banner

Broumovská skupina Vivian hrála na Mistrovství Evropy v kopané žen

René Herzán

Úterý, 30. května 2017

Broumovská skupina Vivian hrála na Mistrovství Evropy v kopané žen

Rocková kapela Vivian z Broumova je na scéně od roku 2014. Od té doby stihla vydat debutové album a zvítězit v juniorské kategorii soutěže Skutečná liga. Kromě toho se jí letos podařilo probojovat mezi tři poslední kapely soutěže UEFA EURO-WU17. Těm bylo umožněno zahrát si na stadiónech před začátkem fotbalových zápasů Mistrovství Evropy žen U17.

Utkání se konala v Domažlicích, Plzni a Příbrami. Protože Vivian sklidili u diváků v uvedených třech městech největší úspěch, vybrala je porota portálu Musicmap jako kapelu, která hrála na závěrečném utkání v Plzni. Navíc získali možnost natočit videoklip v hodnotě 50 tisíc korun.

"Byl pro nás zážitek zahrát si před tolika lidmi. Poznali jsme spoustu nových fanoušků a celkově nás to posunulo o velký krok kupředu. Navíc budeme díky této soutěži točit další klip s týmem Musicmap, čehož si moc vážíme," říká frontman Marthy a dodává: "Všechny koncerty jsme si velmi užili. Když jsme měli zrovna volnou chvíli, zahráli jsme si fotbal a nebo šli na stadion a zhlédli samotný zápas."

Vivian letos zahraje nejen v České republice, ale poprvé se chystá i na Slovensko. Připravuje nový hudební materiál a opět pojede turné po letních táborech. Nejbližší vystoupení je však už 17. června na Broumovské kytaře.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)