Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Broumovská skupina Vivian slaví úspěch!
banner

Broumovská skupina Vivian slaví úspěch!

René Herzán

Pátek, 25. prosince 2015

Broumovská skupina Vivian slaví úspěch!

Rocková skupina Vivian z Broumova se stala vítězem v kategorii Junior v soutěži Skutečná liga 2015. Tato soutěž již po deset let patří mezi nejúspěšnější soutěže hudebních talentů v živém hraní.

Za 10 let existence se do soutěže přihlásilo 3 100 kapel a bylo odehráno přes 2 300 živých koncertů. V listopadu proběhla semifinálová kola. Z deseti semifinalistů porota vybrala čtyři skupiny, které se podle ní prezentovaly nejlépe.

Finále se konalo 12. prosince, kdy skupina Vivian převzala 1. místo ve své kategorii, které klukům otevírá nové příležitosti v podobě účasti na různých festivalech a finanční hotovost k natočení vlastního vieoklipu.

"První místo ve Skutečné lize Junior 2015 je pro nás velkým krokem kupředu. Jednou z cen, které jsme v rámci výhry dostali, je i finanční částka na natočení videoklipu. Tím pádem budeme mít možnost spolupracovat s profesionály a nebudeme točit "po domácku na koleni", jako jsme točili náš první videoklip. Moc se na to těšíme, protože získáme nové zkušenosti a práce bude probíhat úplně jinak - za přítomnosti celého štábu. Získali jsme také roční spolupráci s internetovým portálem Musicmap, což nám pomůže v komunikaci s našimi fanoušky i celkově s veřejností. Také jsme získali hraní na festivalu Rockování a hraní na větších festivalech v rámci Skutečná liga stage. Tím pádem nám na léto přibude velká spousta koncertů na akcích většího rozměru, než jsme hráli dřív," komentoval obrovský úspěch kapely její frontman Martin Ducháč.

Hned zkraje nového roku se skupina zavře do studia, kde natočí písničku Ztracený lásky, k níž následně vznikne již zmíněný videoklip. Jaro bude ve znamení dvou akustických koncertů, navazujících letní tour po dětských táborech.

"Budeme hrát na základních školách, čímž bychom se rádi dostali do povědomí většího počtu lidí v rámci naší cílové skupiny. Na všechno, co jsem zmínil, se moc těšíme. Baví nás komunikovat s našimi fanoušky a rádi oslovujeme nové lidi," dodal Martin Ducháč.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)