Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Broumovské kytaře je patnáct let, přijedou: Sto zvířat, Skyline i Turbo
banner

Broumovské kytaře je patnáct let, přijedou: Sto zvířat, Skyline i Turbo

Tomáš Fröde

Pátek, 13. května 2011

Broumovské kytaře je patnáct let, přijedou: Sto zvířat, Skyline i Turbo

Soutěžní hudební festival Broumovská kytara letos oslavuje patnáct let. Řadí se tak mezi nejstarší v České republice, v ranku soutěžních je zřejmě nejstarší vůbec. Jubilejní ročník budou moci hudební fanoušci spolu s pozvanými kapelami oslavit v areálu Dětského hřiště v Broumově v sobotu 18. června 2011. Začátek je ve 13 hodin.

Pavel Fröde, jenž Broumovskou kytaru organizuje od prvního ročníku, říká: „Festival se dožil patnácti let především díky zájmu fanoušků a návštěvníků, v neposlední řadě pak sponzorů. I z toho důvodu nebudeme letos rozdávat ceny pouze kapelám, ale i např. nejvěrnějším divákům. Máme vytipované lidi, kteří navštěvují akci celých patnáct let."
Hosty festivalu budou skupiny Sto zvířat, Skyline, Turbo, Imodium a Pumpa.

V soutěžní části Broumovské kytary budou letos tradičně o účast na festivalu Rock for People v Hradci Králové usilovat skupiny The Coolers, Curlies, Memphis, The Rest a Model Bazaar.

K programu festivalu Fröde dodává: „Jubilejní ročník jsme programově zacílili na co nejširší věkové spektrum návštěvníků. Na své si přijdou jak mladí, tak i rockeři-pamětníci. Dostane se i na ty nejmenší. I pro ně je připravený bohatý program, takže rodiny s dětmi mohou na festival bez obav přijít."

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)