Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Broumovský klášter bude vystavovat fotografie Filipa Topola a Psích vojáků
banner

Broumovský klášter bude vystavovat fotografie Filipa Topola a Psích vojáků

Kateřina Ostradecká

Čtvrtek, 18. února 2016

Broumovský klášter bude vystavovat fotografie Filipa Topola a Psích vojáků

Do broumovského benediktinského kláštera příští týden dorazí Putovní výstava fotografií Filipa Topola a Psích vojáků. Vernisáž výstavy se uskuteční v úterý 23. února od 18 hodin v klášterním Lapidáriu. Výstava potrvá do 31. března.

Výstava fotografií českého zpěváka, pianisty, skladatele, textaře a frontmana kapely Psí vojáci Filipa Topola zakotví na pět týdnů v nedávno revitalizovaných prostorách Lapidária ve Vzdělávacím a kulturním centru Klášter Broumov, které výstavu pořádá.

"Fotografie byly pořízeny v rozmezí dvaadvaceti let, v letech 1990 – 2012. Jejich autorem je fotograf Karel Šuster. Výstava bude veřejnosti přístupná zdarma, každý den od 10 - 16 hodin, až do konce března," sdělil Aleš Freiwald ze Vzdělávacího a kulturního centra Klášter Broumov.

Vernisáž výstavy proběhne v úterý 23. února od 18 hodin v Lapidáriu za hudebního doprovodu STINKY – zpěvačky a broumovské rodačky Hanky Lundiakové.

Doprovodným programem výstavy bude projekce portrétu Filipa Topola Takovej barevnej ocas letící komety, která se uskuteční v pátek 18. března od 19 hodin v klášterním sále Kreslírna.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)