Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Broumovský rapper PECA vydává své druhé album
banner

Broumovský rapper PECA vydává své druhé album

René Herzán

Pondělí, 13. prosince 2010

Broumovský rapper PECA vydává své druhé album

Jedním z těch, kteří se prosadili za hranicemi rodného města Broumova, se stal Peca ( vlastním jménem Petr Ptáček ), kterému 17. prosince 2010 vychází jeho druhé CD s názvem Po svým.

Rapování je jedním ze základních elementů hip – hopové hudby. Peca tedy doprovází hudbu svými rytmicky mluvenými rýmy, které si píše sám. Album je zajímavé tím, že na každém tracku ( skladbě ) se podílí jiný beatmaker ( autor hudby ). Jedním z autorů hudby je Němec žijící v Praze DJ Mad Skill. Dalšimi jsou Emeres, Abe, KennyRough, Smart, D-Pozz a další. Pro starší generaci neznámá jména, pro fanoušky hip - hopu uznávané pojmy. K natočení CD si pozval 7 hostů. Na písních s ním spolupracovali Jay Diesel, Delik, Shomi, Gamba, Maměn&De.Pres. K písni Duše alkoholikova mu kytaru nahrál Tomáš Fröde z broumovské skupiny Imodium. V tracku Nechtěl jsem o tom mluvit například Peca emotivně reaguje na tragickou smrt svého otce, která ho velmi ovlivnila.

Petr studuje 1. ročník Česko - polské vysoké školy obchodní v Nowe Rudě. Nejvíc času mu ale teď zabere hudba, které se věnuje už 4 roky. Jedním z prvních vzorů mu byla skupina Chaozz, kterou od mládí poslouchal.

Během několika týdnů bude Petr řešit koncertní turné po klubech, kde chce prezentovat své nové album. V plánu má také natočit klip k některému z tracků. Petr oslovil slovenského producenta DoubleJ, který točí klipy pro populárního rappera Rytmuse a ten souhlasil. Zajímavá je také nabídka nahrát reklamní track k počítačové on - line hře.

Exkluzivně na stránkách Nase.Broumovsko.cz si můžete nyní poslechnout track Pořád on (ke stažení ve fromátu mp3).

Vše, co potřebujete vědět o Pecovi najdete na jeho stránkách www.mcpeca.cz  nebo na www.facebook.com/pcpeca . Album je možné objednat na mailové adrese booking@mcpeca.cz .

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)